Aplicații speciale

Rulmenți izolați electric

Tensiunea electrică care este generată intern între motor și stator, în special în motoarele electrice, pot să diminueze peste elementul rulant datorită designului. Tensiunea poate fi indusă de-a lungul  arborelui datorită distribuției asimetrice a fluxului magnetic în motor. Pe de altă parte, tensiunile dintre arbore și carcasă pot să fie construite în special pentru funcționarea invertorului. Debitul de curent rezultat peste elementele rulante poate provoca daune suprafețelor de rulare sub formă de cratere, melci și ondulații care ar putea duce la eșecuri timpurii ale rulmentului. Primul semn al unei avarii este un zgomot crescut al rulmentului.

Rulmenți rezistenți la temperaturi înalte

Gama de produse a companiei conține, de asemenea, un număr mare de rulmenți cu bile de temperatură înaltă cu denumiri HT1, HT2 și OFMC. Acești rulmenți cu caneluri adânci, desemnați și ca rulmenți pentru camioane de cuptor, sunt acționați la temperaturi de până la + 350 ° C.

În comparație cu rulmenții cu bile standard, acești rulmenți asigură o durată lungă de viață operațională la temperaturi extrem de ridicate și viteze de rotație reduse.

Broșe pentru mașini unelte

Pentru producerea axului de măcinare, programul acoperă un sortiment de varietate de modele. Asta întotdeauna ne permite să vă oferim măcinarea fusului cel mai potrivit pentru scară mică de producție și producție de serie. Pentru lucrări de prelucrare speciale, inginerii pot oferi după consultare fie o rectificare standard modificată după fus sau un fus special de măcinare.

Motoare pentru broșe

Toate motoarele cu ax sunt destinate aplicării la frezare și gravare CNC de dimensiuni mici sau mașini pentru prelucrarea diferitelor materiale. Vă rugăm să luați tot ce este necesar specificații și detalii din lista de mai jos.