INDUSTRIA REDUCTOARE

Reductoare

Inginerii noștri colaborează cu echipa tehnică a clienților pentru a selecta cea mai bună soluție de rulmenți în diferite aplicații, luând în considerare numeroase caracteristici ce influențează durata de viață a rulmenților. Specialiștii în proiectare și service utilizează cu succes programe de simulare specializate pentru a îmbunătăți continuu standardele și pentru a personaliza rulmenții în funcție de cerințele clienților.

Software-ul de analiză al rulmenților permite calcularea distribuției sarcinii rulmentului și a duratei de viață a rulmentului conform ISO / TS 16281 și este integrat într-un sistem de calcul al arborilor cu posibilități suplimentare, cum ar fi calculul rezistenței pentru arbori, analiza modală și interfețele cu programele de calcul ale angrenajelor. În plus față de posibilitățile de calcul ale arborelui, calculul sistemului permite calcularea sistemelor de arbori. Arborii paraleli și non paraleli, dar și treptele planetare pot fi cuplate prin conexiuni de transmisie. Frecvențele naturale pot fi calculate pentru întregul sistem, iar formele modului sunt animate în vizualizarea 3D.

Pentru analiza structurală, inclusiv studii liniare, neliniare, URB utilizează software-ul FEA (Finite Element Analysis). Rezultatele FEM (modelarea elementelor finite) oferă referință pentru proiectarea, optimizarea și analiza defecțiunilor rulmenților rulanți și au o valoare practică inginerească.