Industria cimentului

Industria Cimentului

Rulmenții pentru industria cimentului sunt proiectați să răspundă cerințelor acestei industrii precum: temperaturi înalte, sarcini grele și medii corozive.

Procesul de fabricare al cimentului include aplicații precum cuptoare rotative, răcitoare de clincher, prese cu role, mori verticale și orizontale, transportoare, etc.

Inginerii URB sunt familiarizați cu cerințele acestui sector și au dezvoltat soluții pentru aceasta industrie. Optimizarea construcției interioare a rulmenților este făcută folosind programe speciale pentru simulări precum “Calcule pentru rulmenți rulanți” și “Calculele arborelui”. Aceste programe calculează grosimea peliculei de lubrifiant si contactele hidrodinamice optimizând suprafețele finisate de calitate, extinzând durabilitatea rulmentului în condiții de lucru severe. 

Pentru condiții speciale se folosește Analiza Elementelor Finite care permite studii parametrice, simularea condițiilor de funcționare și optimizarea designului rulmentului în setul de cerințe de utilizare.

Rulmenții pentru aplicații speciale sunt proiectați să reziste la sarcini mari, dezaliniere, șoc și alte condiții dificile. Aceste performanțe ale rulmenților se obțin folosind oțel de înaltă calitate cu proprietăți mecanice optime și puritate ridicată.

BRANDPRODUSDETALIIhf:tagshf:categories